Kazımkarabekir Caddesi 87/61
0312 342 25 15
0535 911 73 05

Yazar Kasa Şebeke Kesintisi

 

Yazar Kasa Şebeke Kesintisi

Yazar Kasa Şebeke Kesintisi, Günümüzde yazar kasa pos cihazları kullanılması zorunlu olmuştur. Pandeminin etkisi ile birlikte artık fiziksel para yerine kredi kartı ile ödeme yöntemi arttı. Cep telefonlarındaki gibi yazar kasa pos cihazlarında şebeke problemi yaşanmaktadır. Şebeke sorunu yaşadığımız zaman kimi zaman yavaşlık yada red hatası almaktayız. Bu yazımızda şebeke konusu üzerinde yazımızı hazırladık.

Bizim ile İletişim Geçebilirsiniz

Sabit Hat:0312 342 25 15

Tel:0536 995 99 81

 

Yazar Kasa Bağlantı Tipi

İki tip yazar kasa pos modelli vardır bunlardan bir tanesi kablolu bağlantı bir diğer yöntem ise sim kartı ile bağlantıdır.

Kablolu Bağlantı Nedir

Yazar kasa pos cihazlarında kablolu bağlantı dediğimiz zaman modemden gelen ethernet kablosu yazar kasa pos cihazına takıldığı zaman internet bağlantısı doğrudan bağlantı kurmakta ve şebeke sıkıntı yaşamadan direk çekimler yapılmaktadır. Kablolu bağlantı türü genelde sabit yazar kasa pos modellerinde tercih edilmektedir.

 

Sim Kart Gsm Bağlantı Türü

Sim kart bağlantı türlerinde ise bulunduğunuz bölge bir diğer adı ile lokasyon çok önemi vardır. Bulunduğunuz lokasyonda hangi operatör firma daha iyi çekiyor ise o firma tercih etmeniz gerekmektedir. Bunlara örnek Turkcell, Vodafone yada Türk telekom gibi. Sim kartlı bağlantı yöntemini mobil taşınabilir cihazlarda genelde tercih edilmektedir. Kapıdan Ödeme gibi yöntemlerde Gsm firmaları üzerinden iletişim gerçekleşmektedir.

 

Yazar Kasa Pos Hızlı Çekim Nasıl Olur

İnternet hızınız ne kadar hızlı ise müşteri kartları o kadar hızlı işlem gerçekleşmektedir.

Bizim ile İletişim Geçebilirsiniz

Sabit Hat:0312 342 25 15

Tel:0536 995 99 81

Leave a reply