Kazımkarabekir Caddesi 87/61
0312 342 25 15
0535 911 73 05

Restoranlar İçin Yazarkasa Pos

Bizim ile İletişim Geçebilirsiniz

Sabit Hat:0312 342 25 15

Tel:0536 995 99 81

Restoranlar İçin Yazarkasa PosRestoranlar İçin Yazarkasa Pos

Restoranlar İçin Yazarkasa Pos , Günümüzde her sektör için farklı yazar kasa pos modelleri tercih edilmektedir. Restoran sektöründe temassız ödeme yöntemleri ve yemek kart uygulamaları en çok tercih edilmesi gereken özelliklerdir. Temassız ödeme yöntemlerine örnek vermek gerekirse QR kod ödeme yöntemi ve  Nfc gibi ödeme yöntemleri aramalısınız. Yemek kartlarında ise Metropol, ticket (edenred) , Sodexo gibi yemek kartlarıdır.

 

Mobil Yazar Kasa Pos

İşletme içerisinde alakart hizmet veriyorsanız burada taşınabilir yazar kasa pos alınması gerekmektedir. Müşteri hesap istedi zaman masadan ödeme alabilmek için taşınabilir gerekmektedir. Paket servis odaklı hizmetiniz varsa kapıdan ödeme için kullanılan modellerdir.

 

Sabit Yazar Kasa Pos

İşletmeniz gel al hizmeti yada self servis veriyorsanız burada tercihler arasında ilk sıraya sabit yazar kasa pos modelleri tercih edilmektedir. Sabit modeller mobillere göre bütçe anlamında da uygun cihazlardır.

 

Yazar Kasa Pos  Ethernet Bağlantısı

Yeni nesil yazar kasa pos cihazları internet bağlanma özelliği olması gerekmektedir. Bağlantı türlerinden bir tanesi ethernet bağlantılı bir diğer adı ile kablolu bağlantıdır. Modemden gelen internet kablosu yazar kasa pos cihaz takıldığı zaman kredi kart çekimi yapabilirsiniz.

 

 Cihazlarda Sim Kart Bağlantısı

İşletmenizde internet aboneliği yok ise sizin için uygun olan model sim kartlı cihazlardır. Kapıdan ödeme almak istiyorsanız sim kartlı model tercih etmelisiniz.

Leave a reply