Kazımkarabekir Caddesi 87/61
0312 342 25 15
0535 911 73 05

Yazar Kasa Simkart Ücreti

Bizim ile İletişim Geçebilirsiniz

Sabit Hat:0312 342 25 15

Tel:0536 995 99 81

Yazar Kasa Simkart Ücreti

Yazar kasa  simkart ücreti , Kart çekimi ve gelir iadresi başkanlığına gönderilmesi gereken raporlar gönderme sorumluluğu mükelleflere aitdir. Bu konu kısaca yazar kasa pos sahip mükelleflerin bir operatör ile anlaşıp aylık ödemesi yaparak bu zorunluğu yerine getirmesi gerekmektedir.

 

Firmaların Sim Kart Aktif Hale Getirmesi

Farklı yazar kasa firmaların ilerlediği politika farklı şekilde olmuştur. Kimi firma cihaz içerisinde herhangi bir banka yüklü ise sim kart aktif hale gelerek, banka yüklü oldu süre boyunca mükellef kullanıcısından her hangi bir sim kart ücreti istememektedir. Kimi firmalar ise banka yüklü oldu halde doğrudan operatör firmalardan sim kart almasını ve aylık ödemesi yapmasını istemektedirler. Yasal olarak sim kart ücretini ödemesi yapacak kişi cihazı kullanan mükelleflerdir.

 

Yazar Kasa Pos Cihazlarında Wifi Varmı

Şuanda günümüzde aktif olarak kullanılan yazar kasa pos cihazlarında wifi bir diğer adı ile kablosuz bağlantı özelliği yoktur. Yazar kasa pos cihazlarında marka model göre iki tip bağlantı özelliği vardır. Bunlardan bir tanesi Ethernet kablolu bağlantı bir diğeri ise sim kart üzerinden haberleşme sağlamaktadır.

 

Yazar Kasa Pos İzin Yazısı

Yazar kasa pos cihaz alabilmek için ilk önce gelir idaresi başkanlığı tarafından izin yazısı alınması gerekmektedir. İzin yazısı satışı firma tarafından sağlanmaktadır. İzin yazısı Alındıktan sonra yetkili servis tarafından cihaz kurulumu gerçekleşir.

Leave a reply