Kazımkarabekir Caddesi 87/61
0312 342 25 15
0535 911 73 05

Yazar Kasa Servis Önemi

Bizim ile İletişim Geçebilirsiniz

Sabit Hat:0312 342 25 15

Tel:0536 995 99 81

Yazar Kasa Servis Önemi

Yazar kasa servis önemi, Günümüzde bir çok  pazar yerlerinde farklı marka ve model ile cihaz satılmaktadır. Bura dikkat edilmesi gereken konu yazar kasa cihaz arızalandığı zaman servisin  gelmesi, beklemeniz gerekmektedir. Bir telefon gibi sim kart değiştir kullan gibi bir olay olmuyor. Bulunduğunuz  ilde yazar kasanın servisi yok ise kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Basit arızalarda bile cihazın sürekli kargo ile gönderilmesi kadar can sıkıcı bir olay yoktur.

 

Cihaz Almadan Önce Nelere Dikkat Edilmesi Gerekmektedir

Yazar kasa pos cihaz tercih yapar iken kullanacağınız sektöre uygun olması gerekmektedir. Restoran, market, fast food , paket servis veya terzi gibi sektörler.

 

Restoran Gıda Sektör Nasıl Cihaz Tercih Edilmelidir

Günümüzde bir çok işletme personellere yemek kartları vermektedir. Burada dikkat etmeniz gereken nokta tercih edeceğiniz yazar kasa pos cihazların yemek kartları desteklemesi önemlidir. Temassız ödeme yada QR kod (kare kod) gibi ödeme yöntemleri tercih etmeniz tavsiye edilir.

 

Market Büfe İşletmeleri Nasıl Cihaz Tercih Etmelidir

Burada cihazlarda hızlılık esas almaktadır. Tercih yapacağınız cihazlar sim kart ve Ethernet kablosu ile çalışma özelliğine sahip olması lazımdır. Ne kadar hızlı internet cihazın  o kadar hızlı olmasına imkan sağlamaktadır. Ego kart ve Operatör kontör yükleme gibi özellikleri olması gerekmektedir.

 

Paket Sektöründe Nasıl Cihazlar Tercih Edilmeli

Dayanıklı bir yazar kasa pos olması gerekmektedir. Paket çantasında bulunduğundan cihazlar sürekli darbe almaktadır ve kendileri koruma alırlar paket sektör için yapılan cihazlar tercih ediniz.

 

Leave a reply