Kazımkarabekir Caddesi 87/61
0312 342 25 15
0535 911 73 05

Yazar Kasa Pos Entegrasyonu

Bizim ile İletişim Geçebilirsiniz

Sabit Hat:0312 342 25 15

Tel:0536 995 99 81

Yazar Kasa Pos Entegrasyonu

Yazar kasa pos entegrasyonu günümüzde bir çok  işletme tercih etmekte ve zorunlu hale gelmiştir. İşletmenizde satış programları kullanıyorsanız, restoran ,market ,yada eczane satış programları gibi entegrasyonu yaptırmak zorunludur .Entegrasyon zorunluluğu 1.10.2018  tarihinde girmiştir.

Nedir Bu Yazar Kasa Entegrasyonu

Peki bu entegrasyon nedir? işletmenizde kullanmış olduğunuz satış programlarındaki nakit kredi yada yemek kartları ile entegreli çalışmaktadır. Sistem üzerinde Nakit yada kredi kartına bastığınız zaman yazar kasa pos cihazı otomatik olarak fiş kesmektedir.

 

Yazar Kasa Pos Entegrasyonu Yapmazsam Ne Olur?

Yazar kasa mükellefleri entegrasyon kullanmadığı tespit edilirse 213 sayılı kanuna göre usulsüzlük cezası kesilmektedir.

 

İşletmenizde Kullandığınız Program Entegrasyon Uygun mu ?

İşletmenizde kullandığınız her satış programı ne yazık ki  entegrasyonu destekleyememektedir. Burada detaylı bilgi almak için tıklayın.

 

Hangi Marka Yazar Kasa Pos Alınmalı Entegrasyon İçin?

Bir çok yazar kasa pos marka ve modeli vardır. Bunlara örnek olarak ingenico, Beko, Paygo, Pidion, Hugin veya Verifone gibi burada sizlerin yazılım destek aldığınız firma ile görüşüp uygun yazar kasa  pos almanız gerekmektedir.

 

Yazar Kasa Pos Bağlantı Türleri Nelerdir?

İşletme içerisinde Hızlı satış bir diğer adı ile self servis yapıyorsanız  yazar kasa pos entegrasyonunda mutlaka kablolu bağlantı yapmanız gerekmektedir. Masa servis yapıyorsanız ise kablosuz entegrasyon yapınız.

Leave a reply