Kazımkarabekir Caddesi 87/61
0312 342 25 15
0535 911 73 05

Market ve Büfe Yazarkasa Önerisi

Bizim ile İletişim Geçebilirsiniz

Sabit Hat:0312 342 25 15

Tel:0536 995 99 81

 

 

Market ve Büfe Yazarkasa Önerisi

Market ve Büfe Yazarkasa Önerisi, İşletmenizde çok  aktif bir kart çekimi var hız bizim için esas olması gereken konudur. Kasada kuyruk ve bekleyen müşteri istemeyiz tabii ki. İşletmeniz için en uygun cihazlar şebeke özelliği 3G ve üstü yada ethernet bağlantısı ile de çalışması gerekmektedir.

 

İnternet Bağlantısı  Neden Önemli

Müşteri kredi kartı ödeme sırasında internet sorgu yaparak  işlem gerçekleşir. Bulunduğunuz bölgede şebeke sıkıntısı var ise çekimler yavaş gerçekleşir ve müşteri bekleme süresi artar. Şebeke sorunları olan bölgelerde ise kablolu bağlantı bir diğer anlamı ile ethernet tercih edilmektedir. Burada yazar kasanın özelliği var ise otomatik mod sayesinde veri alış veriş hangi bağlantı türünde iyi ise otomatik geçiş yapmaktadır.

 

Cihaz Ve Uygulamalar

Büfe ve benzeri işletmelerde  Ankara kart yada İstanbul kart gibi  yükleme yapılması yada  operatör kontör yüklemesi gibi işlemler yapmak istiyorsanız burada bu işlemleri tüm yazar kasa pos cihazları değil belli markalar yapmaktadır. Buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

 

Yazar Kasa Pos Fiş Limiti

Yazar kasa pos  cihazlarında üst  limit dediğimiz sınırlama vardır. Bu sınırlamalar  her sene değişmektedir. 2022 yılında yazar kasa pos cihazlarında üst sınır 2000 tl dir.

Üst Limit den Fazla Çekim Yapma

Yazar kasa pos cihazından  üst limit üstü çekim yapmak istiyorsanız , faturalı işlem yapılması gerekmektedir.

Leave a reply